De band

In 1997 werd op een Jazzfestival in Brabant het idee geopperd om een Nederlandstalige feestband te beginnen. Aan het einde van datzelfde jaar was tijdens de jaarmarkt in Rijen het eerste optreden een feit. Destijds heette de band nog De Smarties, waar huidig bandlid Ruud van Iersel al deel van uitmaakte. Door de jaren heen zijn er een aantal wisselingen geweest in de band en is de naam vanaf 1998 veranderd naar De Bounties. Met de komst van zangeres Didi Phaff in 2010 is er gekozen om ook wat meer Engelstalige muziek te gaan spelen. Het idee van de band bleef hetzelfde, feest in de tent!

Inmiddels hebben De Bounties al tijdens vele evenementen mogen optreden. De band is dan ook een begrip geworden in Rijen en omstreken. Met het plotselinge overlijden van Cris Verhoek, een van de oprichters en frontman van De Bounties, krijgen de bandleden een flinke klap te verduren. In het eerst volgende optreden, wederom tijdens de jaarmarkt in Rijen, maakt de band zijn rentree met zanger Steven van Gils. Het optreden wordt een prachtig eerbetoon aan vriend en Bountiecoon Cris.

In 2016 lanceerden De Bounties hun carnavalshit ‘Meisjes uit Brabant’, wat resulteerde in vele optredens tijdens en rondom carnaval. De Bounties zijn back in business en nog steeds, zoals ze zelf zeggen, wegens succes beroemd.

artist

Steven van Gils

artist

Didi Phaff

artist

Wim Verleijsdonk

artist

Richard Stevens

artist

Ruud van Iersel

artist

Jakko de Jong

artist

Henk Snoeren

artist

Bram van Stiphout

artist

Martijn Palma

artist

Gerben Boomaars

artist

John Swanen

artist

Pim Machielsen

Mogen wij de tent afbreken?

Wij beloven plechtig dat we van jouw feest een knal feest maken!  

Once you go Bounties, you’ll never go back.